وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

حاجی‌دلیگانی: کمیسیون تلفیق ۵۰۰ هزار میلیارد تومان برای نوسازی مدارس مصوب کرد

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس از مصوبه امروز این کمیسیون برای تخصیص ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به نوسازی مدارس در سال آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت: اعضای کمیسیون تلفیق امروز با هدف ایجاد انضباط مالی مصوب کردند که بانک مرکزی مجاز به خرید اوراق بهادار منتشر شده از بازار اولیه نیست و این اوراق را باید از بازار ثانویه خریداری کند.

 

وی افزود: همچنین بر اساس مصوبه اعضای کمیسیون تلفیق ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل فروش اوراق برای نوسازی مدارس تخصیص یافت.

 

حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: دولت در لایحه بودجه پیشنهاد داده بود که بدهی‌اش به سازمان تأمین اجتماعی و دیگر نهادها به صورت ساده پرداخت شود به این معنا که بدون توجه به تورم به همان میزان بدهی که در سال‌های قبل به سازمان تأمین اجتماعی یا نهاد و سازمان دیگری داشته را پرداخت کند که اعضای کمیسیون با این موضوع مخالفت کردند و طبق مصوبه کمیسیون بنا شد تا بدهی‌های دولت به مجموعه‌هایی همچون صندوق تأمین اجتماعی بر اساس نرخ روز محاسبه و پرداخت شود.

 

وی افزود: همچنین طبق مصوبه کمیسیون ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل فروش اوراق برای آبرسانی به شهرها و روستاها و... تخصیص یافت که بنا شد این آبرسانی با اولویت آبرسانی به استان سیستان و بلوچستان با تخصیص این اعتبارات انجام شود.

 

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس اظهار داشت: همچنین اعضای کمیسیون از محل فروش اوراق ۱۰ هزار میلیارد تومان برای اصلاح الگوی کشت و پنج هزار میلیارد تومان برای نوسازی خوابگاه‌های متأهلی دانشجویان تخصیص یابد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار